Prvi Upment PHP Kurs Pri Kraju

Ostalo je još nešto malo više od 2 nedelje do kraja prvog PHP kursa. Sedam kandidata je ostalo četvoro je nažalost odustalo što zbog apstrakcije što zbog manjka motivacije. U svakom slučaju oni koji su bili dovoljno motivisani da nauče nešto novo a pri tome i svesni da je potrebno ipak uložiti i izvesnu količinu energije ostali su sa nama.

U ovoj fazi su sačinjeni timovi (2 tima) i podeljeni su zadaci za završni projekat.

Objektno orijentisani pristup programiranju je možda bio previše ambiciozan sadržaj za početni kurs tako da je i za nas u organizaciji ovo bila dobra lekcija kako bi nastavu trebalo organizovati u jednom od narednih ciklusa. U svakom slučaju Nataša, Miloš, Uroš, Mirjana, Marija, Nemanja i Staša se ne predaju tako lako i uz Miodragovu pomoć završni projekat bi treblo biti samo jedna mala prepreka za njih, što je naravno za svaku pohvalu.

U međuvremenu smo promenili učionicu. Stara učionica koji smo dobili na raspolaganje nije ispunjavala naše kriterijume. Dakle stara oprema, mali prostor, zavisili smo od drugih. Mi smo navikli na jedan mnogo profesionalniji pristup tako da smo bili prinuđeni da kupimo nove kompjutere i školu preselimo u naše prostorije. Na kraju mislimo da je to bio odličan potez…bolji uslovi za rad, kompjuteri su novi tako da su i studenti na kraju bili zadovoljni sa našom odlukom. U svakom slučaju se zahvaljujemo Kristijanu za srdačnu saradnju.

Vidimo se uskoro na podeli diploma i koktelu.