Ko smo mi i čime se bavimo?

O nama

Mi smo Upment, eCommerce agencija koja se bavim izradom web aplikacija za online prodavnice. Osnovani smo u Somboru 2017 godine. Naše kancelarije se nalaze u malom gradiću na severu Bačke, u Somboru i u centralnom London-u. Trenutno naš tim čine 6 zaposlenih a cilj nam je da se proširimo na tim od oko 20-ak iskusnih programera.

Usluge

Naše usluge uključuju ali nisu ograničene na frontend dizajn, razvoj novih modularnih i integraciju postojećih rešenja kao i optimizaciju postojećih online prodavnica. U svom svakodnevnom radnom okruženju pored alata za razvoj mi koristimo različite sofisticirane alata koji služe za detaljno praćenje i analizu online saobraćaja (potencijalni konzumenti) pa sve do monitoringa kompleksnih sistema da bi se obezbedila neophodna stabilnost istih.

Magento

Platforma na kojoj smo se specijalizovali i uz pomoć koje smo se afirmisali kao brend koji se bavim implementacijom ecommerce rešenja je Magento. Upravo Magento predstavlja tržišnog lidera u ecommerce svetu a mi na njegovom razvoju radimo već punih 5 godina.

Reference

Iskustvo sa kojim raspolažemo sticali smo godinama pre svega na globalnom tržištu što nam je omogućilo saradnju sa velikim imenima kao što su Rebelliousfashion, Waxingpoetic, Mercedes Benz, Candledelirium i drugi. Neke od naših recenzija i uspešno završenih projekata možete videti ovde Clutch.

Strategija

Naša strategija odnosno cilj je razvijanje relevantnih rešenja za mala, srednja i velike preduzeća čime našim klijentima želimo obezbediti jedan efikasan sistem koji bi njihovim tradicionalnim potrošačima omogućio još jedan dodatni mehanizam za interakciju – online prodavnicu.

Naš posao ne prestaje onog trenutka kad se realizuje vaša online prodavnica, mi težimo dugotrajnoj saradnji koja je u skladu sa vašim ambicijama i željama. Vremenom mi postajemo produžena ruka vašeg poslovanja i vaš uspeh postaje naš uspeh.

Ako ste ambiciozni i ako želite da vaše poslovanje proširite na online prisustvo, drugim rečima ako bi ste poželeli da pokrenete sopstvenu online prodavnicu – slobodno nas kontaktirajte. Mi ćemo vam pomoći da u tehnološkom i marketinškom smislu vaš model poslovanja unapredite kroz vašu online prodavnicu kako bi ste se sa uspehom primakli jednoj ogromnoj ciljnoj grupi konzumenata, a to su online korisnici.