Početak php kursa i predavnja danas

Prošli četvrtak je bi prilično težak dan za nas. Morali smo izabrati samo 10 polaznika koji će u naredna 3 meseca biti deo našeg projekta – postanite developer i naučite php. Prolazili smo kroz spisak prijavljenih iznova i iznova. Obavili smo i dosta poziva. Izbor nije bio lak, imali smo skoro 80 prijava za veoma kratko vreme.

Bilo je iskusnih programera, školovanih informatičara ali najviše početnika. Naš fokus su ovaj put bili početnici jer je kurs koncipiran upravo za njih.

Ovoliki odziv je svakako dobar motiv za nas da organizujemo u sledećem ciklus novi kurs. Za-pratite nas na Linkedin, Facebook ili Instagram da bi ste bili blagovremeno obavešteni o nekom od sledećih događaja koji ćemo svakako organizovati uskoro.

Polaznicima koji su dobili šansu već ovaj put želimo mnogo strpljenja i učenja…Miodrag vas čeka već danas, spreman da zajedno sa vama krene u ovaj pionirski poduhvata. On će vas da maltretira sa mnogo novih podataka i informacija a vi njega maltretirajte pitanjima. Nemojte da se ustručavati jer je to jedini način da naučite nešto zanimljivo i novo.

Još jednom hvala svima na učešću. Iskreno se nadam da ćemo se videti u nekom od sledećih ciklusa predavanja koje imamo nameru da održimo sigurno već na jesen.